GRID | individuals
  • *

Recruitment van de Engaging Engineer.

De markt voor technische professionals blijft onverminderd krap en in de 21e eeuw meer dan ooit tevoren. Combineer een technische achtergrond met sterke communicatieve vaardigheden en je hebt pas ècht een uitdaging. Dat is precies waar GRID om de hoek komt kijken, want wij spreken dagdagelijks met "engaging engineers" en brengen technische bedrijven in contact met een netwerk dat zij zelf niet gemakkelijk kunnen aanspreken.

 

Hoe wij dat doen

Door onze focus. Wij benaderen constant de beste mensen uit de markt en gaan met hen het gesprek aan om te zien waar zij staan in hun carrière. Op die manier hebben wij altijd een netwerk aan latent zoekende professionals. Mensen die zelf niet actief op zoek zijn en dus ook niet reageren op openstaande vacatures.

 

Onze dienstverlening

Onze core business ligt in de werving en selectie van ervaren technische Sales, Project en Service Professionals. Denk hierbij aan kandidaten met 2 tot 10 jaar werkervaring (uitzonderingen daargelaten). Ook starters en junior professionals (tot 2 jaar werkervaring) bemiddelen wij. Zij worden de eerste 12 maanden gedetacheerd, zodat opdrachtgever en kandidaat eerst een goed beeld kunnen krijgen van elkaar voordat zij voor de lange termijn met elkaar in zee gaan. Vanzelfsprekend kan de kandidaat na de detacheringstermijn kosteloos worden overgenomen door de opdrachtgever.

 

De achtergronden van onze professionals:

 

 

Doing business based on trust…

Transparent

Transparant in onze werkwijze en onze beloningsstructuur. Open en eerlijk met elkaar communiceren. Eerlijkheid is namelijk het allerbelangrijkste.

Relieve

Vrij vertaald “ontzorgen”. Houd jezelf bezig met je core business, wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Unique

Unieke professionals en unieke kansen in de (arbeids)markt identificeren, dat is onze kernkwaliteit.

Strategic

Business partner, wij denken en werken mee aan een kwalitatieve instroom van professionals.

Traits

Persoonskenmerken. Die zijn vaak belangrijker dan de harde skills. "Hire personality and train skill." De culturele fit is wat het verschil maakt op de lange termijn.

 

WHY WORK WITH US...

*

Bent u op zoek naar professionals met de juiste combinatie tussen technische kennis en commerciële vaardigheden? Neem dan contact op via onderstaande button.